Nieuws

 

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Neem je vaak de fiets naar je werk of in je vrije tijd? Onderhoud je stalen ros dan regelmatig. Zo rijd je comfortabel en gaat je fiets ook langer mee.

Lees meer

Je kind heeft niet hetzelfde besef van gevaar als een volwassene. Leer het daarom stap voor stap hoe het veilig te voet, met de fiets of het openbaar vervoer naar school gaat.

Lees meer

Je boekt een reis en wil graag een reisverzekering afsluiten. Wij geven jou graag enkele inzichten en tips zodat je de juiste verzekering kan kiezen die het best bij jouw behoeftes past.

We onderscheiden 4 basisdekkingen binnen het concept reisverzekering.

Lees meer

U bent zelfstandige en maakt tijdens uw werk een fout waardoor een derde schade lijdt. Wat dan? Wel als u een verzekering beroepsaansprakelijkheid afsluit, bent u beschermd.

Lees meer

Een barbecue op een zomeravond in goed gezelschap? Heerlijk! Zolang alles maar veilig verloopt. We helpen je op weg met enkele tips.

Lees meer

Pagina's