Nieuws

 

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer

Een kredietverzekering is een verzekering die u beschermt wanneer een klant uw geleverde producten of diensten  niet kan betalen.

Lees meer

De eerste zonnige dagen van het jaar hebben we ondertussen gehad en velen gebruiken de fiets dan vaker als vervoersmiddel. Door de snelle opkomst van de elektrische fiets, speed pedelec en steeds betere koersfietsen is de gemiddelde aankoopprijs van de fietsen sterk gestegen. Dergelijke fietsen kosten al snel 2.500 EUR, fietsen van meer dan 4.000 EUR zijn al lang geen uitzondering meer. Als u ook met dergelijk kapitaal op pad gaat is een omniumverzekering voor uw fiets zeker het overwegen waard.

Lees meer

Bestuurder zijn van een vennootschap of vzw is geen fluitje van een cent en gaat gepaard met belangrijke verantwoordelijkheden. Hij voert handelingen uit die de vennootschap verbindt. Een fout of nalatigheid tijdens de uitoefening van deze functie kan zware gevolgen hebben en schade toebrengen, zowel aan derden als aan de vennootschap. Bovendien kan men persoonlijk aansprakelijk gesteld worden en persoonlijk gehouden worden om de schade te vergoeden, waardoor het privévermogen in het gedrang kan komen.

Lees meer

De voorbij maanden bereikten ons verschillende berichten van verzekeraars dat de berekeningsmethode van de 80%-regel voor een IPT in bepaalde situaties onder vuur komt vanuit de fiscus.  Vooral de situatie waarbij er geen rekening wordt gehouden met pensioenkapitalen opgebouwd buiten de zelfstandige vennootschap, blijkt met de nodige discussie gepaard te gaan.

Lees meer

Pagina's