Betaalbare omnium en bijstand voor uw fiets

 

De eerste zonnige dagen van het jaar hebben we ondertussen gehad en velen gebruiken de fiets dan vaker als vervoersmiddel. Door de snelle opkomst van de elektrische fiets, speed pedelec en steeds betere koersfietsen is de gemiddelde aankoopprijs van de fietsen sterk gestegen. Dergelijke fietsen kosten al snel 2.500 EUR, fietsen van meer dan 4.000 EUR zijn al lang geen uitzondering meer. Als u ook met dergelijk kapitaal op pad gaat is een omniumverzekering voor uw fiets zeker het overwegen waard.

Wanneer u het slachtoffer bent van diefstal of een ongeval kan de financiële impact behoorlijk groot zijn. Een fietsomnium komt hiervoor tussen zodat u zich een nieuwe fiets kan aanschaffen. Deze waarborg geldt wereldwijd en dus ook tijdens een jaarlijkse fietsvakantie. Afhankelijk van uw postcode kan er een bijkomende vereiste zijn om de fiets ’s nachts in een afgesloten garage te stallen, ook een stevig fietsslot is vereist.

In de verzekering zit er automatisch een dekking 24/24 uur technische en mechanische bijstand bij pech in België. Op die manier kan u zorgeloos op weg.

De verzekering kan naar keuze worden uitgebreid met een rechtsbijstand die bescherming biedt bij eventuele geschillen met betrekking tot uw fiets. Ook een extra ongevallendekking voor de fietser zelf is mogelijk.

Een omnium en bijstand voor uw fiets is zeker betaalbaar. Zo betaalt u maandelijks 7 tot 9 EUR voor uw elektrische fiets, speed pedelec of koersfiets. Als u een concrete offerte wenst kan u deze online via onze website aanmaken, of u kan ons contacteren voor een aanbod op maat.